BIZIT 2022

Lokalna Youth Spark Live konferencija 9. maja u Beogradu

Fondacija za nove komunikacije Dokukino i Microsoft Srbija organizuju Youth Spark Live konferenciju koja će se održati u petak, 9. maja 2014. godine u Ustanovi kulture “Parobrod” u Beogradu.

YouthSparkLive,9majRazvoj karijera mladih u današnje vreme biće u fokusu lokalne Youth Spark Live konferencije, kažu organizatori.

Posetioce očekuju predavanja na temu dobre implementacije ideja u praksi i aktuelnih uspešnih primera, prilika u startup kulturi i znanja koja su neophodna mladima da razviju sopstvene ideje i unaprede poslovanje, ali i praktično objašnjavanje mogućnosti koje karijera u sferi informacionih i komunikacionih tehnologija nudi.

Pored Microsofta i fondacije Dokukino, na konferenciji učestvuje i SEE ICT sa Social Change Hakatonom, Nordeus, Američka privredna komora u Srbiji, UNDP Crna Gora, Strawberry Energy, profesori i drugi učesnici iz oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija.

Prijave za učešće na konferenciji traju do 7.maja 2014. godine i mogu se izvršiti ovde, a agendu možete pogledati na ovoj adresi.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Windows 12 mogao bi da bude predstavljen 2024. godine
SBB

Tagovi: , , ,