Top50 Glas publike

Lost Ark: Trejler obećava uzbudljivu avanturu

O video igri Lost Ark se priča još od sada već daleke 2014. godine, pa su je još tada opisivali kao ARPG koji odlično izgleda.

PCPress.rs Image

Pričalo se i da su developeri preterali (ali na dobar način), te da nova igra liči na Diablo. Lost Ark je izašla tek 2018, ali samo u Južnoj Koreji. Potom se na nju zaboravilo, a interesovanje je ponovo privukla tek sredinom 2021. godine, kada je Amazon najavio da se udružuje s Smilegate RPG, a kako bi Lost Ark stigla i u Sjedinjene Američke Države.

Tako su zainteresovani mogli da je testiraju već u novembru 2021. godine, nakon čega su mnogi zaključili da je igra i dalje sjajna, uprkos tome što je od prvog pomena prošlo više od sedam godina. Igrači imaju zanimljive izbore, pa na primer mogu da jašu ili konja ili oblak. To na prvi pogled može da deluje preterano, ali atmosfera i lepo nacrtani junaci izazivaju poprilično zadovoljstvo.

U novom trejleru može da se vidi tok igre, a na Steam i Amazon stiže 11. februara. Oni koji su nestrpljivi mogu da je kupe tri dana ranije, a tu je nekoliko paketa koji koštaju od 15 do 100 dolara.

Pročitajte i:  Beyond Good and Evil 2: Otkazana igra se vraća

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,