TrendMicro

LucasArts klasici uskoro na Xbox Game Pass-u

Bajker, prodavac osiguranja i lik sa pipcima ulaze u bar. Ovo nije početak loše šale, već nova preporuka kompanije Microsoft zašto bi trebalo da sebi obezbedite Xbox Game Pass. Počevši od 29. oktobra, remasteri odličnih klasika LucasArts avanturističkih igara Full Throttle, Grim Fandango i Day of Tentacle krenući putem pretplatničkog gejminga uz pomoć popularnog Xbox servisa. Ako ste korisnik Xbox Game Pass Ultimate, moći ćete da reprodukujete ove igre na Xboxu, PC-u i Androidu, ili u oblaku sa kombinacijom bilo kog od ova tri uređaja.

lucasarts klasici na xbox game pass-u

Nastavak remasterovanja popularnih igara

Svaku od ove tri avanturističke igre razvio je i objavio LucasArts 1990-ih godina, u zlatno vreme razvoja video igara. Kad je Disney zatvorio studio tokom 2013. godine, nakon kupovine Lucasfilma, Double Fine Team Schafer je otkupio prava na naslove i nastavio da ih remasteruje. Microsoft je prošle godine kupio Double Fine, i koji je bolji način da se nastavi rast Xbox Game Pass od toga da se doda još naslova u najnoviji katalog.

Pročitajte i:  Vampire Survivors stiže 10. novembra

Što se tiče toga koju ćete igricu od ove tri igrati prvu, preporuku je teško dati. Fanovi ovih igara uvek će eksplicitno stati iza nekog naslova, jer su im obeležili detinjstvo i odrastanje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,