Mađarska OTP banka pokreće novi međunarodni “Boost your business” startap program

Tokom prvih meseci naredne godine, mađarska OTP banka, vlasnica OTP banke Srbija i Vojvođanske banke, pokreće svoj drugi međunarodni akcelerator program, i do kraja novembra prima prijave startap i skejlap kompanija u fazi rasta. Kompanije koje budu učestvovale u tromesečnom programu imaće priliku da unaprede svoja rešenja kroz partnerstva sa bankom, uz podršku direktora OTP banke, viših stručnjaka, i renomiranih partnera. Prijave se mogu podneti do 30. novembra.  Startap program OTP banke je besplatan akcelerator program bez kapitala, na koji se možete prijaviti na ovom linku.

PCPress.rs Image

OTP banka je svoj drugi poziv startap kompanijama uputila 17. oktobra 2018. godine. Novi program pod nazivom OTP Startap Program podržan je od strane kako mađarskih tako i međunarodnih korporativnih partnera koji su udružili snage pod sloganom „Boost your business!” odnosno „Unapredi svoje poslovanje!”

Poziv je upućen svim startap i skejlap kompanijama sa proizvodima već uklopljenim na tržištu („product-market fit”), koje će imati priliku da testiraju integraciju svojih proizvoda ili usluga sa tehnologijom Banke, kao i da potvrde podobnost svojih proizvoda na tržištu. Tokom procesa implementacije startapovi će imati mentorstvo ključnih viših stručnjaka Banke i široku mrežu partnera i radionica.

Pročitajte i:  Podsticaj Telekoma Srbija za tri perspektivna startapa

OTP Startap Program traži startap kompanije iz sledećih 5+1 oblasti:

  • Napredni alat za podatke i analitiku (Advanced data & analytics tool)
  • Korisničko iskustvo i pružanje usluge (Customer experience & servicing)
  • Interna efikasnost (Internal efficiency)
  • Otvoreno bankarstvo i bezbednost (Open banking & security)
  • Inovacije proizvoda (Product innovations)
  • Disruptivna bankarska rešenja koja se ne uklapaju u gore navedene kategorije.

Učesnici programa biraće se kroz tri kruga. Za početak, startap kompanije treba da popune onlajn formular za prijavu. Tim programa će kontinuirano razmatrati prijave i pozvati izabrane startapove na video intervju. Najperspektivniji startapovi učestvovaće u dvodnevnom selekcionom kampu u Budimpešti tokom januara 2019. godine, gde će im se pružiti mnoštvo prilika za umrežavanje kao i za upoznavanje potencijalnih OTP sponzora i mentora. Tromesečni period akceleracije trajaće od marta do maja i ne zahteva premeštanje u Budimpeštu. Vrhunac programa je takozvani Demo dan koji će se održati u maju 2019. godine, a tokom kojeg će učesnici programa prikazivati svoja dostignuća direktorima OTP banke, odabranim investitorima i stručnjacima za inovacije iz mađarskih i međunarodnih korporativnih partnera OTP-a.

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,