N Central domination

Magazin PC broj #266 u prodaji, kao i u digitalnoj čitaonici

Na svim kioscima širom zemlje možete pronaći broj #266 magazina PC Press. U novom broju donosimo mnoštvo sadržaja, fokusirajući se kako na poslovna IT rešenja, tako i na multimedijalnu zabavu, uključujući veliki pregled Straming tehnologija i dostupnih servisa na domaćem tržištu, predloge gadžeta za leto i brojne slične sadržaje!

PCPress.rs Image

Dok se spremate za nastupajuću prazničnu sezonu, valjalo bi da ostanete u toku sa poslovnim izazovima, ali i da saznate na koje sve načine možete obogatiti svoju kolekciju uređaja – proizvođači ne staju i na sve moguće načina pokušavaju da vas/nas ubede da je idealan trenutak da se potroši još para. Evo glavnih tema broja:

Streaming: Tehnologija, globalni i domaći servisi – Veliki pregled dostupnih rešenja

Data centri: Moderne banke podataka – Sve o data centrima, opremi, “pohranjivanju” podataka u njih i sl.

Gadžeti za leto – Nećete valjda dočekati predstojeće vrućine nespremni?

Digitalizacija poljoprivrede – Savremene tehnologije ne samo da su poželjne, već će njihova primena postati neophodna, naročito sa otežanim klimatskim faktorima

Pročitajte i:  Komentar: Loš trenutak za proricanje loše budućnosti

Igre superkompjuterskog prestola – Ko trenutno boravi na tronu najmoćnijih gospodara Vesterosa…ovaj, procesiranja?

Samsung Galaxy S10 i njegove kamere – Saznajte zašto smatramo da su kamere Galaxy S10 telefona izvanredne!

Microsoft Excel 2019 i njegova geografija – Zanimljivosti i noviteti koje donosi novi Excel…da se ne lažemo, svima nam ovo treba, zar ne?

PCPress.rs Image

Sve to i još mnogo toga u novom broju magazina PC! Osim na kioscima, možete ga pronaći i u našoj digitalnoj čitaonici. Takođe, u narednim danima očekujte besplatne specijale posvećene Data centrima i Digitalnoj poljoprivredi!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,