Top50 Glas publike

Makete iPhone 8 otkrile njegov izgled

Nakon nekoliko meseci nagađanja, u javnost su izašle fizičke makete modela iPhone 8 koje predstavljaju kako će telefon najverovatnije izgledati. Ovo nije kopija koja je stigla direktno iz Apple-a, ali je najbliže pravom telefonu. Ovaj model koriste proizvođači maski za telefone kako bi im pomogli da naprave propratnu opremu pre zvaničnog izlaska telefona u prodaju.

PCPress.rs Image

Apple je radikalno promenio dizajn sa ovim modelom, pa tako pored delova koji su tipični za iPhone, imamo i neke nove delove. Napred se nalazi glavna izmena, OLED ekran koji ide od ivice do ivice, osim u delu gde se nalazi prednja kamera, zvučnik kao i senzor koji bi trebalo da otključava telefon prepoznavanjem lica.

Ovo je maketa i ne zna se kako će izgledati funkcionalni uređaj, ali zadnja strana je napravljena od stakla što će mu omogućavati bežično punjenje. Ekran i zadnja strana su povezani okvirom od nerđajućeg čelika. Sa strane se nalazi dugme za uključivanje koje je na ovom modelu veće nego što je to bio slučaj sa prethodnim verzijama iPhone-a, dok su sa druge strane dugmići za jačinu zvuka ostali nepromenjeni. U dnu telefona se nalaze zvučnici, kao i USB port za brzo punjenje, ali nema utičnicu za slušalice.

Pročitajte i:  Apple se priprema da podrži nezavisne prodavnice aplikacija

Kada je veličina u pitanju iPhone 8 je malo veći od iPhone 7 i mnogo manji od iPhone 7 Plus, međutim njegov ekran je iste veličine kao ekran iPhone 7 Plus upravo zbog infinity ekrana.

Makete su izašle u srebrnoj, crnoj i novoj bakarno-zlatnoj boji, i ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da su modeli koje smo videli prikaz funkcionalnih uređaja.

Izvor: 9to5Mac

Pogledajte i: Video nadzor Bosch – Portal Videonadzor.Net
Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,