Zebra

Mala kamera, odlična i u mraku

Canon je predstavio ME20F-SH, profesionalnu, višenamensku video-kameru koja može da zabeleži video-zapis u boji u uslovima izuzetno niskog osvetljenja. Uz, vodeću u branši, ISO vrednost veću od 4 miliona (+75dB), kamera ME20F-SH je osmišljena da bude što manja, a da istovremeno snima Full HD video-zapise visokog kvaliteta.

ME20F-SH 3

Kako omogućava snimanje u situacijama u kojima je do sada bilo nemoguće išta snimiti, kamera ME20F-SH savršena je za korišćenje u posebnim prilikama, kao što su televizijska produkcija noćnih snimaka divljih životinja, snimanje u dubokom moru, istraživanje pećina, astronomski snimci i nadzor. Mogućnost dugotrajne instalacije kamere na jednom mestu i mogućnost udaljene kontrole, osiguraće da se dugotrajni projekti i događaji, uobičajeni za autore dokumentarnih i prirodnjačkih filmova, mogu snimiti uz minimalan broj pomoćnika. Zbog specifične namene i tržišnih zahteva za ovim proizvodom, ME20F-SH biće dostupan samo kod odabranih partnera.

Prvoklasne mogućnosti infracrvene rasvete

Snimanje video-zapisa u uslovima slabog osvetljenja često zahteva korišćenje infracrvene rasvete, tehnike koja tradicionalno omogućava snimanje samo crno-belih video-zapisa. ME20F-SH, međutim, postiže impresivne i visokokvalitetne rezultate omogućavanjem snimanja Full HD video-zapisa u boji uz smanjenu količinu šuma, čak i u uslovima slabog osvetljenja, bez potrebe za infracrvenom rasvetom.

Pročitajte i:  Canon nadograđuje svoj popularni Speedlite odašiljač

Izuzetno visoka osetljivost

Osmišljena za korišćenje u situacijama s niskim nivoom ambijentalnog osvetljenja, video-kamera ME20F-SH opremljena je novorazvijenim CMOS senzorom punog kadra (35 mm) sa 2,26 megapiksela i procesorom DIGIC DV4. Pikseli na senzoru i elektronika za očitavanje slike koriste Canon-ove vlastite tehnologije da bi postigli smanjenu količinu šuma i izuzetno visoku osetljivost, omogućavajući vam da snimite predmete osvetljene sa manje od 0,0005 luksa. Slično kao i Canon-ove kamere Cinema EOS, ME20F-SH uključuje Canon Log i postavku Wide DR koji omogućavaju širok dinamički raspon (800%) i daju visokokvalitetne rezultate uz širok spektar različitih uslova ambijentalnog osvetljenja, bez potrebe za dodatnom rasvetom.

Povezivanje

ME20F-SH nudi nekoliko mogućnosti povezivanja sa spoljnim uređajima nezavisnih proizvođača, namenjenim snimanju ili udaljenom nadzoru, a kompatibilan je i sa Canon-ovim uređajem RC-V100 koji omogućava potpunu udaljenu kontrolu nad kamerom.

Brojne mogućnosti snimanja

Nova kamera ME20F-SH koristi Canonov konektor EF s Cinema Lockom, isto kao i kamera Cinema EOS C500, što korisnicima omogućava da iskoriste kompanijinu bogatu ponudu zamenskih objektiva. Omogućavajući snimateljima da odaberu savršeni objektiv koji im treba za neku primenu, uzimajući u obzir činioce kao što su ugao gledanja i nivo osvetljenja, ta višenamenska kamera nudi brojne mogućnosti snimanja.

Pročitajte i:  Hotel Crowne Plaza Beograd u saradnji sa Canon-om sproveo sveobuhvatnu digitalnu transformaciju

 

ME20F-SH – najvažnije karakteristike:· Vrhunske performanse pri ultraniskom nivou osvetljenja uz ISO od 4 miliona· Visokokvalitetni Full HD 1080p/1080i/720p video-zapisi

· Fleksibilna kontrola uz automatska i prilagođena podešavanja

· Kompatibilna sa velikim brojem objektiva EF2

· Udaljena kontrola podešavanja i ugrađenih ND i IR filtera

· Malena i lagana za jednostavno korišćenje

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,