BIZIT 2022

Mali poslovni programi

logo PSIT U  doba čestih promena svakom privredniku je teško da prati aktuelne propise, a kada stigne kazna, onda je već kasno. Zato je važno pronaći partnera koji ume da aktuelne propise pretoči u funkcionalan sistem

Kompanija Privredni savetnik – Informacione tehnologije, PS.IT, osnovana je 2003. kao zajedni čki poslovni poduhvat renomirane konsultantske kuće Privredni savetnik i IT kompanije u usponu, koja je 1999. godine u saradnji sa Službenim glasnikom za projekat CD izdanje propisa, dobila nagradu Diskobolos u kategoriji elektronskog izdavaštva. Osnovna delatnost kompanije je unapređenje poslovanja klijenata razvojem i uvođenjem softverskih rešenja baziranih na savremenim informacionim tehnologijama. Sledeći svoje osnovno tehnološko opredeljenje, PS.IT je među prvim kompanijama u zemlji dobio status sertifikovanog Microsoft partnera.

U skladu sa propisima

Razvoj i prodaja sopstvenih poslovnih rešenja je deo strateškog opredeljenja kompanije, pri čemu se posebna pažnja posvećuje usaglašavanju sa izmenama, koje su u domaćem zakonodavstvu česte. Ova rešenja objedinjuju znanja i iskustva eksperata Privrednog savetnika iz oblasti računovodstva i poslovnih finansija, i stručnjaka PS.IT‑a iz oblasti informacionih tehnologija. Za korisnike, naj važnije je da izmene u propisima budu ažurno propraćene kroz njihov softver. Kvalitetnim radom i otvorenošću za saradnju, PS.IT je pridobio poverenje više hiljada korisnika – preduzeća, knjigovodstvenih agencija, poslovnih udruženja, budžetskih ustanova…

Softver po meri

za sajt PS PS.IT je 2010. godine započeo distribuciju novog poslovno‑računovodstvenog rešenja pod nazivom Mali poslovni programi 2 (MPP2). MPP2 je kolekcija softverskih modula koji pokrivaju različite segmente poslovanja, a integrišu se u jedinstven poslovni sistem. Softverski paket je namenjen praćenju poslovanja u preduzećima i vođenju poslovnih knjiga u knjigovodstvenim agencijama. Svojom funkcionalnošću pokriva najvažnije segmente poslovanja: finansijsko knjigovodstvo, fakturisanje i obračun PDV‑a, robno‑materijalno knjigovodstvo, evidenciju osnovnih sredstava, obračun zarada i naknada, platni promet, evidenciju vozila, magacinsko poslovanje i druge.

Kombinovanjem modula svaki korisnik pravi svoj softverski paket u skladu sa potrebama poslovanja. Za specifične poslovne procese moguće je razviti posebne, dodatne module koji će se nakon instalacije integrisati sa standardnim modulima i postati jedinstven softverski paket. Rešenje je razvijeno kao Windows klijent/server aplikacija, lako se instalira na jednom ili više računara ili u mreži, i omogućava vođenje poslovanja za neograničen broj subjekata. Otvoreno je za integraciju sa softverom drugih proizvođača ili sa in house rešenjima.
Demo verzije svih poslovnih programa iz palete firme PS.IT možete preuzeti na sledećoj web adresi.

I na kraju

Pored razvoja i prodaje gotovih softverskih rešenja, PS.IT se bavi projektovanjem i razvojem poslovnih i dokumentacionih informacionih sistema i drugih softverskih rešenja za poznatog kupca. Pruža konsultantske usluge iz oblasti informacionih tehnologija, i kao Microsoft partner aktivno učestvuje u legalizaciji i licenciranju softvera.

 

PS.IT u brojkama

Broj stalno zaposlenih: 12

Broj sertifikovanih lica iz redova tehničke podrške: 63

Broj kupaca edicije MPP1: 2606

Broj korisnika edicije MPP2 (do sada): 648

Broj firmi distributera i partnera: 8

Broj prilagođenih rešenja za korisnike: 25

Prosečan broj preuzimanja besplatnih demo verzija sa sajta, mesečno: 90

Snežana Arambašić-Aleksić

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,