BIZIT Seminar

Marvel’s Avengers neće imati ažuriranja nakon 30. septembra

Nakon dvogodišnjeg rada na igri, Crystal Dynamics zaustavlja razvoj Marvel’s Avengers. Nakon izveštaja o propasti projekta, studio je objavio post u kojem je najavio da planira da prestane sa ažuriranjem naslova nakon 30. septembra.

Marvel’s Avengers neće imati ažuriranja nakon 30. septembra

Marvel’s Avengers nije doneo značajan prihod od lansiranja

Crystal Dinamics će objaviti jedno ažuriranje i zatvoriti prodavnicu Marvel’s Avengers u igri 31. marta. Tog istog dana, igrači će videti svoj preostali kreditni balans konvertovan u resurse u igri. Nakon što se zvanična podrška završi 30. septembra, igrači mogu da nastave da igraju Marvel’s Avengers sami i sa prijateljima preko Xbox Live-a i PlayStation Plus-a.

Efikasan kraj Marvel’s Avengers neće biti iznenađenje za fanove. U novembru 2020., dva meseca nakon što je igra puštena u prodaju, izdavač Square Enix rekao je da nije uspeo da nadoknadi troškove izrade naslova. Od tog trenutka pa nadalje, činilo se da kompanija okleva da uloži više novca iza projekta. Zatim, prošlog maja, Square je prodao Crystal Dinamics Embracer Group. U decembru je studio objavio da radi sa Amazon-om na novom izdanju Tomb Raidera. Čini se da je sve to uticalo na odluku o prekidu Marvel’s Avengers.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *