ASUS Zenbook

Marvel’s Midnight Suns je nova RPG igra u serijalu

Firaxis je objavio prve video snimke nedavno objavljene Marvel-ove igre Midnight Suns. Trejler prikazuje brojne elemente taktičke RPG igre, elemente priče, borbu zasnovanu na strateškim kartama, više lokacija i povezivanje likova.

Marvel’s Midnight Suns je nova RPG igra u serijalu

Igra izlazi u martu sledeće godine

Bitke se i dalje odvijaju u više poteza, a sposobnostima upravlja niz karata koje igrači dobijaju na početku bitke. Firakis je naglasio da Midnight Suns ne uključuje nikakve mikrotransakcije bilo koje vrste. Sve u igri se dobija kroz igru. Teren na bojnom polju i pozicioniranje protivnika igraju ključnu ulogu u Midnight Suns-u jer igrači prisiljavaju svoje protivnike da se sudaraju sa preprekama. Kako igra napreduje, igrači imaju priliku da nadograde svoje kartice kako bi ih učinili moćnijim.

Marvel’s Midnight Suns uvodi novog superheroja po imenu Hunter, koji može da stupi u interakciju sa ostalim članovima Midnight Suns-a, uključujući Iron Man-a, Captain Marvel-a, Doctor Strange-a, Blade-a i dr. Igra će izaći u martu 2022. za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S i Nintendo Switch.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.