TrendMicro

Mastercard: Artur Turemka na novoj poziciji u Londonu

Jelena Ristić ostaje na mestu direktora za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercar, a Vanja Manova direktor tržišta za Bugarsku, Severnu Makedoniju i dodatno Albaniju. Nakon što je šest godina proveo na poziciji generalnog direktora za tržište Balkana u kompaniji Mastercard, Artur Turemka prelazi na novu poziciju starijeg potpredsednika globalnih komercijalnih lidera u Londonu, od marta 2019. godine.

PCPress.rs Image
Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, Mastercard

Nakon što ova promena stupi na snagu, regionalna Balkanska tržišta postaće direktno deo divizije Centralno Istočne Evrope. Ristić i Manova će direktno biti odgovorne Pavelu Ričlinskom, predsedniku divizije Centralno Istočne Evrope u Mastercard-u.

Direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, Jelena Ristić, zadužena je za razvoj i sprovođenje lokalnih strategija na ovim balkanskom tržištu, kao i za negovanje partnerstava sa ključnim saradnicima u privatnom sektoru i državnim institucijama. U kompaniji Mastercard, Jelena radi od 2009. godine i za to vreme, radila je na proširenju poslovanja kompanije na netradicionalne industrije, sklapanje novih partnerstava i ekskluzivnih saradnji i upravljala je rastom tržišnog udela u sve tri zemlje. Jelena poseduje bogato iskustvo u bankarskom sektoru u Srbiji koje je stekla radom u kartičarskom odeljenju u jednoj od vodećih banaka na tržištu – Banca Intesa.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Pankeri, majmuni i goblini - hi lansira prvu NFT prilagodljivu karticu
eFakture

Tagovi: , , ,