ePlaneta

Mate 10 Pro slika u 360 stepeni

Huawei Mate 10 Pro telefon sa prvim AI čipsetom o kome smo više puta pisali ima mogućnost povezivanja sa Huawei EnVision 360 kamerom. Kamera se povezuje sa telefonom pomoću USB C kabla, što znači da ne mora odvojeno da se puni, jer energiju dobija direktno iz telefona. Dovoljno je samo da je povežete i pokrenete posebnu aplikaciju, i možete da počnete da slikate i snimate u novom formatu.

PCPress.rs Image

Zbog toga što Huawei EnVision kamera ima opseg od 360 stepeni možete da slikate unutar malih prostora i kada na primer, putujete kolima možete da uslikate sve putnike odjednom, pri čemu korišćenje ove kamere ne traje ništa duže od slikanja obične fotografije. Kamera omogućava i da slikate u pokretu, to jest, možete da uhvatite objekte na fotografiji koji se kreću.

Kamera ima senzor od 13 MP, a može da snima video od 1080p u 30 fps. Tu je baterija od 600 mAh, i košta oko 20.000 dinara.

Takođe je lako kasnije podeliti slike od 360 stepeni, jer Facebook, Flickr, Google Photos i mnogi drugi sajtovi u potpunosti podržavaju sferične slike i video snimke.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Huawei Pura 70 serija: Više od lepote
SBB

Tagovi: , ,