TrendMicro

MCF MegaCom: Letnje premijere

PCPress.rs ImagePlaćenici/The Expendables

Žanr: akcioni/avanturistički/triler
Režija: Sylvester Stallone
Scenario: Dave Callaham, Sylvester Stallone
Uloge: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, David Zayas, Giselle Itié, Terry Crews, Mickey Rourke, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger
Zemlja produkcije: SAD
Godina: 2010.
Premijera 26. avgusta

“The Expendables” je beskompromisni akcioni film o grupi plaćenika koji su unajmljeni da se infiltriraju u jednu južnoameričku državu, kako bi zbacili tamošnjeg diktatora. Kada misija počne, članovi grupe će se iznenada naći u mreži izdaje i prevare, shvativši da stvari nisu takve kao što izgledaju. Misija je propala, jedan nevini život je ugrožen, a tim se suočava sa još većim izazovom – kako da, u brutalnim okolnostima u kojima su se našli, sačuvaju prijateljstvo koje ih veže.
PCPress.rs ImagePejntbol/Paintball

Žanr: akcija/horor/triler
Režija: Daniel Benmayor
Scenario: Mario Schoendorff
Uloge: Brendan Mackey, Jennifer Matter, Patrick Regis, Iaione Perez
Zemlja produkcije: Španija
Godina: 2009.
Trajanje: 90 min
U bioskopima multipleksa “Kolosej” od 24. juna

U prikolici kamiona koji vozi kroz šumu sedi grupa putnika, glava pokrivenih kapuljačama. Ne poznaju jedni druge, ali imaju mnogo toga zajedničkog: mladi su, urbani, mnogo rade, i imaju jaku potrebu za ekstremnim iskustvima. Prijavili su se za nedelju dana avanture. Dok idu u nepoznato, čuju ostale kako dišu u mraku, pokušavajući da umire udaranje srca dok adrenalin struji. Skidaju kapuljače kako bi otkrili da su u mračnoj šumi. Svaki od igrača i igračica opremljen je zalihama za nedelju dana: moćnom pejntbol puškom, municijom, mapama i uputstvima. Deonica koju treba da pređu sastoji se od jaruga, pećina i staza sa preprekama. U šumi će se susresti sa protivničkim timom. Pobednici će biti oni koji poraze protivnike i pređu celu deonicu. Želeli su avanturu? Dobili su je. Duboko u šumi, jedna grupa je zarobljena u zasedi. Nevidljivi snajperi prikovali su ih za mesto zasipajući ih bojom. Odjednom, jedan od članova grupe ruši se u agoniji. Crvena boja krvi meša se sa bojom. Zavlada pometnja. Ko puca na grupu? U tišini, članovi grupe zure jedni u druge, zure u šumu – tražeći izdajnika, ili bilo kakvo objašnjenje. Pravila igre su se promenila. Jedino pravilo sada je zakon džungle, i niko nikome ne veruje.

PCPress.rs ImageSlatkiš i ubica/Killers

Žanr: komedija/akcija/triler
Originalni naziv: Killers
Režija: Robert Luketic
Scenario: Bob DeRosa, Ted Griffin
Uloge: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck, Catherine O’Hara
Zemlja produkcije: SAD
Godina: 2010.
Trajanje: 100 min
Premijera 8. jula

Džen Komfelt (Ketrin Hajgl) se trudi da se oporavi od iznenadnog raskida i u uverenju je da se nikada više neće zaljubiti. Međutim, tokom putovanja na francusku rivijeru, na koje je nerado otišla sa svojim roditeljima, Džen upoznaje čoveka svojih snova, očaravajućeg Spensera Adamsa (Ešton Kučer). Tri godine kasnije, sve njene želje kao da su se ostvarile: ona i Spenser su mladi bračni par koji živi idealan život u predgrađu. Tako bar izgleda sve dok jutro nakon Spenserovog 30. rođendana sve ne počne da leti u vazduh. I to bukvalno.
Ispostavlja se da Spenser nije smatrao za shodno da kaže Džen kako je nekada bio međunarodni tajni agent. Dženin svet se okreće naglavačke. Suočena sa činjenicom da je njen muž ubica, Džen je odlučna i u tome da otkrije koje još tajne Spenser krije – trudeći se usput da izbegne metke, održi ugled dobre susetke, sačuva dobre odnose sa rođacima… i reši velike probleme sa manjkom poverenja u muža i brak.
A mislili ste da je život u predgrađu jednostavan.
Film “Slatkiš i ubica” je akciona komedija o ljubavi, braku i ozbiljnoj pucnjavi.

Izvor: MCF MegaCom Film

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,