MCF MegaCom: “Plaćenici” uskoro u našim bioskopima

PCPress.rs ImageNovi film Silvestera Stalonea, beskompromisni akcioni film „Plaćenici“ (The Expendables) u kojem se pojavljuje niz najvećih zvezda akcionog žanra, tokom prvog vikenda prikazivanja bio je najgledaniji film u američkim bioskopima.
Zaradivši 35 miliona dolara u 3270 bioskopa širom severne Amerike tokom vikenda od 13. do 15. avgusta, „Plaćenici“ su se na blagajnama pokazali bolje od drugog favorita čija je bioskopska premijera takođe bila ovog vikenda – filma „Jedi, moli, voli“. Film u kojem glavne uloge igraju Džulija Roberts i Havijer Bardem, snimljen prema istoimenom bestseleru, našao se na drugom mestu liste gledanosti sa zaradom od 23,7 miliona dolara.
Silvester Stalone je reditelj i pisac scenarija ovog testosteronskog ostvarenja koje priziva akcioni film iz perioda njegove najveće popularnosti. Takođe igra i glavnu ulogu u ovoj priči o specijalnoj jedinici koja je dobila zadatak da sruši dikatatora male latinoameričke države. U „Plaćenicima“ se pojavljuje niz kako veterana, tako  i mlađih zvezda akcionog žanra: Džejson Stejtam, Džet Li, Dolf Lundgren, Miki Rurk, Rendi Kotur, Erik Roberts, kao i Brus Vilis i Arnold Švarceneger.
PCPress.rs ImageSilvester Stalone je najavljivao povlačenje iz glume nakon „Plaćenika“, ali je takođe najavio snimanje drugog dela ovog filma. Još uvek se nije izjasnio povodom toga da li će se u nastavku pojaviti samo u ulozi reditelja, ili će ponoviti ulogu Barnija Rosa, vođe ove specijalne jedinice.
Domaća premijera filma „Plaćenici“ zakazana je za 25. avgust u multipleksu „Kolosej“, a od 26. avgusta film će biti na redovnom repertoaru bioskopa.
Trejler i više informacija o filmu nalaze se na adresi http://placenici.mcf.rs/

Izvor: MCF MegaCom Film

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,