BIZIT 2022

Meditations: Jedna video igra na dan

Modernim ljubiteljima video igara sve je teže da izdvoje više vremena za ovu aktivnost, te igre koje mogu da se završe za nekoliko sati postaju sve popularnije. Platforma Meditations jedna je od vodećih na ovom polju, te korisnicima nudi 360 igara od različitih developera.

PCPress.rs Image

Platforma je od 1. januara počela sa novom akcijom, te igračima svakoga dana nudi novu igru koju mogu da igraju samo određeno vreme, a svaka od njih traje samo po nekoliko minuta, te može da se igra samo 24 sata od objavljivanja. Oni koji propuste određeni sadržaj moraće da sačekaju sledeću godinu da bi se ponovo pojavio na platformi. Igračima se na taj način nudi zanimljiva dinamika, bez osećaja da nešto propuštaju čak i kada im neka igra promakne. Igre su ponekad apstraktne, te komplikovane, pa je u okviru svake ponuđeno objašnjenje kreatora uz pomoć kojeg se korisnici orijentišu, te uče o tome šta igraju.

Meditations igre se koncentrišu na određeno osećanje, pre nego na proces igranja, te nude kratka iskustva koja služe za skretanje pažnje sa svakodnevnih problema. Tako ih igrači porede sa motivacionim citatima, koji nude drugačiji ugao gledanja, te različit pristup običnim stvarima koje nas okružuju.

Pročitajte i:  PUBG: Od januara potpuno besplatna

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,