Mega mesec za dame

steker-smekerOsmi mart se u svetu tradicionalno obeležava kao Dan žena. Obzirom na to da uvek brine o damama, kompanija Megatores Elektroniki posvetila je ne samo ovaj dan,već i  ceo mesec mart damama.  Tokom ovog meseca, svi Beogradjani i Beogradjanke biće u prilici da za neku damu( suprugu, majku, sestru, devojku, prijateljicu) osvojie vredne nagrade i poklone, i tako je usreći i iznenadi na njen dan.

Maskota Megastores Elektroniki-a , Šteker Šmeker u periodu od 27. februara do 3.marta po centralnim gradskim zonama u potrazi za svima onima koji žele da obraduju svoje dame. U akciji ’’Mega serenada’’, njihov jedini zadatak biće da osmisle najmaštovitiju čestitku za nju, u vidu pesme ili poruke ljubavi i zahvalnosti. Sve poruke biće snimane i za njih će moći od 4.3 do 7.3. da se glasa na sajtu www.electroniki.rs, a ona koja bude imala najviše glasova će biti nagradjena Mega nagradom  8. marta u prostorijama radnje.

Pored toga, svaki učesnik će nakon snimljene poruke dobiti  poklon za svoju damu. U pitanju je vaučer za jedan besplatan beauty tretman koji će moći da se iskoristi svake subote u posebnom delu Megastores radnji. I to nije sve, u toku meseca marta, svaka žena će na kupljenu robu u vrednosti od preko 8000 dinara , dobiti specijalni poklon- luksuzni set za manikir.

Osvojeni tretman lepote je prava  prilika da neku vama dragu damu iznenadite i obradujete neočekivanim ali preko potrebnim poklonom. Dok se ona frizira, manikira, masira, vi možete obići radnju i pogledati ostale proizvode po sniženim cenama, ili možda čak zaokružiti iznenadjenje kupujući neki dodatni poklon za nju.

U ovoj nedelji svaka osoba  bi trebalo da obraduje dragu damu, pa je ovo idealna prilika da joj pokaže koliki je njen značaj u vašem životu. Maštovita čestitka i lepi pokloni učiniće da ona nikada ne zaboravi ovaj dan.

Izvor: New Moment, PC Press

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press proširuje tim - Tražimo novinare!
SBB

Tagovi: