PC Press Studio

Meta organizuje VR događaj 1. juna

VR događaj će trajati 40 minuta i prenosiće se na Facebook-u, Horizon Worlds-u, Twitch-u i YouTube-u.

PCPress.rs Image

Quest Gaming Showcase

Meta ponovo organizuje događaj posvećen VR igrama a neće mu biti teško pristupiti. Kompanija je najavila Quest Gaming Showcase koji će trajati 40 minuta i koji će biti emitovan 1. juna preko Facebook-a, Horizon Worlds-a, Twitch-a i YouTube-a. Mogu se očekivati uobičajne serije novih igara. Takođe, ovogodišnja prezentacija će uključivati pretprogram sa ažuriranim naslovima i “debi” trejlerima. Nakon toga, biće održani „duboki razgovori“ sa programerima.

Što se tiče novog hardvera male su šanse da se pojave nove Quest slušalice. Meta je ranije napomenula da će sledeće Quest slušalice stići kasnije ove godine. Na događaju se mogu predstaviti nove mogućnosti Quest 2 slušalica pre nego pre nego što stigne njihov naslednik.

Takođe, kompanija je nedavno završila kupovinu Within-a, programera VR fitnes igre Supernatural. Kompanija sve više usmerava svoje poslovanje ka metaverzumu. Jedinica Reality Labs i dalje gubi milijarde dolara svakog kvartala. Kompanija je nedavno smanjila cenu za Quest Pro-a za trećinu na 999 dolara kako bi podstakla veću kupovinu. VR događaj verovatno neće mnogo preokrenuti stvari, ali može održati interesovanje za Meta-inu VR platformu pre nego što stignu nove slušalice.

Pročitajte i:  Meta nudi predviđanje učinka oglasa

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *