BIZIT Seminar

Microsoft Azure Sentinel – SIEM budućnosti, Petar Samardžić i Oliver Nikolić, Comtrade System Integration | BIZIT2021

Petar Samardžić System Engineer i Oliver Nikolić Lead System Engineer iz kompanije Comtrade System Integration su govorili o Microsoft Azure Sentinel platformi.

PCPress.rs Image

CSI je dugoročni partner kompanije Microsoft i nudi brojna rešenja bazirana na njihovim platformama, oslonjena na cloud i veštačku inteligenciju. Sentinel ne samo da objedinjuje i prikuplja podatke upotrebom mašinskog učenja, već omogućava i jednostavnu analizu i uvid kroz vizuelne prikaze na dashboard-u.

“Partneri najviše vole kada od nas dobiju nešto što njima omogući da stvore dodatnu vrednost. Kompanije uz pomoć automatizacije mogu da svoje okruženje jasnije vide, da donesu jasnije i učinkovitije odluke i da ishodi budu bolji nego ranije. U tome im pomažu naši servisi. Podaci se danas nalaze svuda, više nisu skriveni iza nekog firewall-a – svaki korisnik je istovremeno koristan podatak koji treba obraditi i sagledati uz pomoć adekvatnih alata,” nakon čega su precizno demonstrirali mogućnosti Sentinel rešenja.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,