PC Press Studio

Microsoft Dev Box je spreman za programere

Microsoft je najavio Microsoft Dev Box ranije ove godine koji predstavlja jednostavan način za programere da pokrenu moćne računare u cloud-u kako bi testirali aplikacije. Dev Box uključuje aplikacije i usluge dizajnirane posebno za programere kako bi pristupili unapred konfigurisanim radnim stanicama.

Microsoft Dev Box je spreman za programere

Microsoft Dev Box idealan za upravljanje zastarelim aplikacijama

Microsoft Dev Box mašine će podržati bilo koje integrisano razvojno okruženje, komplet za razvoj softvera ili alate koji rade na Windows-u. Programeri će moći da pregledaju Microsoft Dev Box konfigurisan sa osam virtuelnih CPU-a i 32GB RAM-a. Kompanije mogu isprobati prvih 15 sati besplatnog korišćenja CPU-a i memorije mesečno. Konačne cene će značiti da programeri i kompanije plaćaju samo ono što koriste na modelu zasnovanom na potrošnji.

Microsoft planira da organizacijama naplaćuje računanje i skladištenje po satu. Microsoft Dev Box će podržavati računare sa do 32 virtuelna procesora i 128GB RAM-a. Programeri će moći da primene Dev Box u svom lokalnom Azure regionu. Microsoft je takođe napravio portal za programere da organizuju dev box-ove, što ga čini idealnim za upravljanje zastarelim aplikacijama ili starijim verzijama aplikacija za određene kupce.

Pročitajte i:  Bing: ChatGPT uveliko menja internet

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,