Microsoft događaj 2019 – predstavljeni Surface Laptop 3 i Surface Pro 7

Osim Surface Duo i većeg Neo uređaja, za koje smo do juče sumnjali i da postoje, Microsoft je predstavio i Surface Laptop 3 sa 13 i 15 inča, gde je veći laptop prvi uređaj koji nudi mogućnost i Intel i AMD konfiguracije (manji od 13 inča dolazi uz Intel čip 10 generacije). Pri kupovini kod modela od 13 inča, moći ćete da birate između čipova Intel Core i5 i Core i7 desete generacije, oznaka Core i5-1035G7 ili Core i7-1065G7, dok kod većeg uređaja birate između AMD Ryzen 5 3580U konfiguracije sa Vega 9 grafikom ili Ryzen 7 sa Vega 11 grafikom.

surface 2019

Osim osvežene unutrašnjosti, Microsoft nije dirao spoljašnost. I dalje su to uređaji čistih, jednostavnih linija sa malim ivicama oko ekrana, koji su krasili prethodne Surface Lapotopove. Ono što je definitivno drugačije baterija za koju kažu da može da se napuni od nule do 80 procenata za manje od jednog sata.

surface

Možda najveće unapređenje kod Surface Laptop 3 i Pro 7 je USB-C konektor koji do sada nije bio prisutan na ovim uređajima; međutim stiče se utisak da se od unapređenja očekivalo više.

Koju god veličinu Surface Laptopa da uzmete, dobijate jedan USB-A port, jedan USB-C port, ulaz za slušalice, Microsoft-ov Connect port za punjenje, odnosno dok. Kod Surface Pro 7 imate malo više opcija pa tako imate i MiniDisplay Port, mesto za memorijsku karticu, Surface Connect port, ulaz za slušalice i USB-A port.

surface-laptop-3

Surface Pro 7 i oba modela Surface Laptop 3 mogu da se nađu u pretprodaji pre nego što budu u zvaničnoj prodaji 22. oktobra. Surface Pro 7 može da se nađe po ceni od 750 dolara, dok Surface Laptop 3 od 13 i 15 inča mogu da se nađu po cenama od 1000 do 1200 dolara.

Izvor: Gizmodo, TechCrunch

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,