Microsoft Flight simulator i marketing: Stvaran svet iz reklame

Novi Microsoft Flight simulator privukao je veliku pažnju. U pitanju je prilično realistično iskustvo letenja po planeti Zemlji, a kreatori su nedavno ponudili snimak na kojem se vidi igra, te snimak iz drona, a u pitanju je dobar marketing.

PCPress.rs Image

Tako se dobio još jedan dokaz da je Microsoft Flight Simulator 2020 jedna od lepših simulacija do sada. Radi se o igri koja „nema granica“ i ima toliko detalja, pa je preciznija nego što su kreatori prvog dela iz 1982. godine mogli i da sanjaju. Nova simulacija je podigla standarde za buduće video igre i pokazala dokle PC gejming može da ide. Zahvaljujući kapacitetima Azure cloud-a, te bogatim bazama podataka, ova igra može da se širi kao ni jedna pre. Upravo zbog toga zahteva jači hardver, pa su joj prohtevi otišli dalje od onoga što proizvođači danas mogu da ponude.

Budući da topografske informacije svako brdo i planinu u igri rekreiraju skoro potpuno precizno, a satelitski snimci garantuju da su svi veći putevi skoro potpuno verodostojno prikazani, zanimljivo je da se gameplay uporedi sa snimkom stvarnog sveta.

Pročitajte i:  God of War Ragnarok: Povratak bogova

Izvor: Boing Boing

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,