N Central domination

Microsoft Flight Simulator na 10 DVD-ova

Novi Microsoft Flight Simulator zakazan je za 18. avgust, a kompanija se odlučila da pored digitalnog izdanja, ponudi ovu igru/simulator i u fizičkoj varijanti. Naime, u Evropi je planirano da se ona prodaje i u fizičkom obliku, na 10 DVD-ova, a distribuiraće se preko Aerosoft-a, izdavača koji je potpisao ugovor sa Microsoft-om za distribuciju na evropskom kontinentu.

PCPress.rs Image

10 dual-layer DVD-a sa skoro 90 GB podataka

U pitanju je 10 dual-layer DVD-a koji će sadržati skoro 90 GB podataka. Na njima će se naći sve teksture i modeli aviona podržani u igri. Razlog zašto su se odlučili za fizičku kopiju je činjenica da se radi o ogromnoj količini podataka koje korisnici sa sporijom Internet konekcijom verovatno neće želeti da preuzimaju. Možda bi nekom bilo logično da se ova količina podataka smesti na Blu-Ray medije, zato što bi se tada isporučivalo znatno manje diskova, ali odlučeno je da to budu DVD-ovi zbog veće dostupnosti igračima.

Uz fizičko izdanje stiže i obimno uputstvo, a sve je spakovano u paket luksuznog izgleda. Na raspolaganju će biti nekoliko varijanti igre, kao i u digitalnom obliku, a samo u najskupljoj varijanti (čija cena će biti 130 evra), na raspolaganju će biti svi aerodromi i avioni.

Pročitajte i:  AI neće preuzeti poslove programera - ljudi za sada još uvek vladaju

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,