Microsoft i Petnica organizuju seminar „Machine Learning“

Microsoft razvojni centar Srbija i Istraživačka stanica Petnica organizuju seminar „Machine Learning“ koji će se održati u Petnici, u periodu od 25. jula do 02. avgusta 2015. godine i pozivaju sve zainteresovane studente da se prijave za učešće.

machine learning

Tokom trajanja seminara predavači iz Microsoft razvojnog centra Srbija i stručni saradnici Istraživačke stanice Petnica podeliće svoja iskustva i znanja o radu na Machine Learningu. Program će obuhvatiti teme vezane za: Machine Learning Basics, Random Decision Forests, Math behind Support Vector Machine, On-line recognition of mathematical characters, Convolutional Neural Networks in Computer Vision, Natural Language Processing and Entity / Relation Extraction, Automatic language detection in textual content.

Celodnevna predavanja podrazumevaće teorijski i praktičan rad, a na seminar se mogu prijaviti svi zainteresovani studenti tehničkih fakulteta, posebno oni na završnim godinama osnovnih studija i na post-diplomskim studijama, slanjem svog CV-a i motivacionog pisma, na psiml@petnica.rs

Rok za slanje CV-a i motivacionog pisma je 08. maj 2015.

 

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Halo Infinite kampanja - prvi put u poslednjih godinu dana
SBB

Tagovi: , , , ,