Top50 Glas publike

Microsoft izdao još jedno upozorenje o Windows 10 ažuriranju

Problem kvaliteta novijih Windows 10 ažuriranja postao je glavna tema na internetu od trenutka kada je jedan od zaposlenih u Microsoft-u progovorio o tome zbog čega se u poslednje vreme javlja toliko grešaka. Problemi se i dalje nižu, te je Microsoft izdao još jedno upozorenje o propustu koji utiče na korisničko iskustvo.

PCPress.rs Image

Najnovije upozorenje se ponovo odnosi na KB4522016 update koji je objavljen u septembru da bi sanirao bezbednosni propust, a ovoga puta je u pitanju problem koji utiče na sposobnost povezivanja sa štampačima i aplikacijama za štampanje. Problem utiče na sve Windows 10 verzije, i na rad aplikacija koje služe za štampanje materijala, a kao rešenje ovog problema objavljeno je nekoliko novih update-ova koje korisnici mogu da preuzmu iz Microsoft Update kataloga, a u slučaju da nisu zabrinuti da bi nova rešenja mogla da donesu i nove probleme.

Nova Windows 10 ažuriranja su tokom septembra izazvala brojne probleme, i uticala na Search u okviru Windows-a 10, Start meni, izazivala USB i audio probleme, te su uticala i na ekrane pogođenih uređaja, kao i na opterećenost CPU-ova i mogućnost povezivanja na internet, a spisku su se sada pridružile i aplikacije za štampanje.

Pročitajte i:  Otvorena Sinergija 22: Vreme je za dodatno ubrzanje

Izvor: Forbes

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,