Microsoft nagradio svoje najbolje partnere

Na svom tradicionalnom godišnjem okupljanju, kompanija Microsoft je, u četvrtak 11. septembra, priredila skup za svoje partnere iz Srbije.

Microsoft partnerski skup 1

Ovaj događaj je bio prilika za sve partnere da se upoznaju sa najznačajnijim temama iz ove softverske kompanije neophodnim za njihov rad.  Tako su prisutni mogli da razgovaraju o ulozi i značaju koje partneri imaju u implementaciji Microsoft rešenja, o novinama na polju softvera koje proizvodi ova kompanija, ali i hardvera. Jedna od tema ovog skupa bila je i podrška partnerima u prodajnim aktivnostima.

Miljana Jovičić, Microsoft Small Medium Solutions and Partners direktor je tim povodom rekla da je ovaj skup organizovan sa ciljem da se sa jedne strane podele rezultati iz prethodne fiskalne godine koja se završila 30. juna 2014., a osim toga da se partneri upoznaju sa trendovima i mogućnostima za rast biznisa u fiskalnoj godini koja je upravo počela.

Titulu najboljeg partnera kompanije Microsoft, na području Srbije, tokom prethodne fiskalne godine, ponela je kompanija „Extreme“. Nagrada im je pripala pre svega zbog uspešne implementacije Office 365 servisa.

Pročitajte i:  Microsoft Loop je nova Office aplikacija

„Ova nagrada nam mnogo znači, jer potvrđuje da smo napravili dobre poteze i da je pravac razvoja naše firme u skladu sa onim što Microsoft vidi kao budućnost u softverskoj industriji. Pored toga, ovu nagradu doživljavamo i kao priznanje za našu veliku posvećenost uspešnoj saradnji sa Microsoftom koja traje već više od 12 godina“, rekao je Alan Albulj, direktor kompanije „Extreme“

Microsoft je na Partnerskom skupu dodelio nagrade i drugim lokalnim partnerima, pa su osim kompanije Extreme doo, nagrade dobili i „Positive“, „SAGA“, „E-smart Systems“, „Gigatron“, kao i „Benchmark“ za najveći broj objava o Microsoft proizvodima i rešenjima, te nezavisni IT ekspert Pavle Peković.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,