Top50 Glas publike

Microsoft objavio ekspanziju Top Gun za Flight Simulator igru

Sada kada Top Gun: Maverick konačno stiže u bioskope, lansira se i odgovarajuća ekspanzija Microsoft Flight Simulatora. Microsoft i Asobo Studio objavili su besplatni dodatak koji će vam omogućiti da promovišete film o Tomu Kruzu i da vam daju ukus letnje obuke američke mornarice u stvarnom svetu.  Moći ćete da naučite kako da sletite na nosač aviona, da izvodite borbene manevre i da se krećete po izazovnom terenu na maloj visini.

PCPress.rs Image

Mogućnost leta Darkstar-om, izmišljenim avionom iz filma

Ima tu još zanimljihv stvari. Letećete izmišljenim hipersoničnim avionom iz filma, Darkstar, koji može da ubrza do 10 maha i da se popne iznad 150.000 stopa – za kontekst, čak ni SR-71 Blackbird nije uspeo da leti duže od 85,000 stopa. Ovo bi moglo biti najbliže što ćete moći da vidite Zemlju iz stratosfere, a da ne spominjemo putovanje brzinama zbog kojih letovi preko kontinenata izgledaju trivijalno.

Trebalo je dosta vremena da stignu i film i dodatak za igru. Top Gun: Maverick je prvobitno trebalo da debituje u julu 2019. godine, ali kombinacija snimanja akcionih sekvenci i pandemije COVID-19 ga je pomerila više puta dok se Paramount nije odlučio na premijeru 27. maja. Pošto je ekspanzija Flight Simulatora bila usko povezana sa filmom, Microsoft i Asobo su odložili sadržaj igre od novembra 2021. sve do sada.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: