BIZIT 2022

Microsoft Office je konačno dostupan na Apple-ovom Mac App Store-u

Nakon prošlogodišnjeg obećanja na Apple Worldwide Developers Conference-u, Microsoft Office 365 je konačno postao dostupan na Mac App Store-u. Cela kolekcija aplikacija, koja uključuje Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote i OneDrive dostupna je za kupovinu u ovoj prodavnici. Takođe, moguće je i pretplatiti se na Office 365 unutar ovih aplikacija.

PCPress.rs Image

Ovo je prvi put da Apple nudi paket aplikacija na Mac App Store-u, što je možda iznenađenje jer je Apple kompanija koja aktivno popularizuje koncept preuzimanja softvera na lokalne računare.

Do sada je jedini način da se Office 365 upotrebljava na Mac-u, bio preko direktnog preuzimanja sa Microsoft sajta (OneNote je bio dostupan u prodavnici kao zaseban alat). Microsoft se inače potrudio da učini Mac verziju Office-a jedinstvenom, omogućavajući između ostalih i opciju „Continuity Camera“, koja omogućava da se brzo i lako importuju fotografije sa iOS uređaja, ali sada kada je dostupna u Apple prodavnici, odaje utisak kao da se radi o proizvodu koji zaista pripada Mac familiji.

Pročitajte i:  Apple ukida SIM karticu za iPhone 14 u SAD

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,