PC Press - Backup obavezno!

Microsoftv Outlook za Mac izlazi u oktobru

Microsoft je uvažio potrebe korisnika koji rade od kuće i predstavio nove funkcije u oktobarskom izdanju Microsoft Outlook-a za Mac.

Nove funkcije pomažu rad od kuće

Microsoft je uvažio potrebe korisnika koji rade od kuće i predstavio nove funkcije u oktobarskom izdanju Microsoft Outlook-a za Mac. Microsoft je brzo krenuo sa podrškom za Apple-ove nove operativne sisteme ove godine, uključujući nedavni dodatak podrške za upotrebu Outlook-a (ili Edge-a) kao podrazumevanog klijenta e-pošte/browsera na iOS-u i iPadOS-u 14. Njegove aplikacije (uključujući OneDrive) sada nude widget-e za iOS 14 home screen. Microsoft obećava da će oktobarsko izdanje pružati još više osećaj izvorne aplikacije. “Želeli smo da se osećate kao kod kuće dok koristite Outlook za Mac, a da istovremeno ne žrtvujemo ono što Outlook čini Outlookom,” izjavila je Jessica Wilczek, Microsoft-ov marketing program manager.

Pored dizajna, čini se da se Microsoft usredsredio i na to da Outlook / Mac učini produktivnijim prostorom za korisnike. Na primer, poboljšana je pretraga, pa je možete filtrirati prema statusu važnosti poruka, ključnih reči i priloga. Aplikacija takođe uvodi message-snoozing funkciju. Kada nemate vremena da odgovorite na poruku, pokretom prevlačenja možete da odložite komunikaciju i da odaberete pogodnije vreme da vam se poruka ponovo pojavi u e-mailu  kao nepročitana.

Pročitajte i:  Microsoft u oktobru počinje testiranje Edge browser-a na Linux-u

Izvor: Computerworld

Facebook komentari:
PC Press - Telefoni, leto 2020

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.