Top50 Glas publike

Microsoft počeo testiranje Windows 10 update-a koji će biti objavljen tek 2020. godine

Potpuno neočekivano i neuobičajeno, Microsoft je započeo testiranje Windows 10 update-a koji će biti objavljen tek sledeće godine. Ova kompanija tipično objavljuje dve nadogradnje godišnje i testira ih javno, putem svoje grupe beta testera. Iako još uvek nije počelo testiranje sledeće nadogradnje za 2019. godinu, sa kodnim imenom 19H2, Microsoft Windows Insider šef, Dona Sarkar, objavila je da njihov novi update za 2020. godinu zahteva detaljnije testiranje nego što je uobičajeno.

PCPress.rs Image

Ova nadogradnja, sa kodnim imenom 20H1, biće objavljena u prvoj polovini naredne godine, ali da izmene koje su u njoj napravljene moraju da prođu dugotrajnije i ozbiljnije testiranje nego što se to radi kod uobičajenih update-a.

Inače, Microsoft je trenutno u procesu finalizacije sledećeg glavnog Windows 10 update-a, koje će biti objavljeno u aprilu (sa kodnim imenom 19H1). Finalna verzija ove nadogradnje biće dostavljena beta testerima tokom marta. U njemu se očekuje nova svetla tema, razdvajanje Cortana asistenta od Windows search opcije, kao i nove ugrađene Office aplikacije.

Pročitajte i:  Microsoft najavio novi AI alat za generisanje glasa

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,