BIZIT 2022

Microsoft: Počinje prijavljivanje za Sinergiju

PCPress.rs Image
Vladan Živanović, generalni direktor Microsoft Srbija, Borko Kovačević, direktor konferencije, i Marija Vujanić, PR Microsoft Srbija

Deseta jubilarna IT konferencija Sinergija biće održana od 15. do 19. novembra u Centru “Sava” u Novom Beogradu. Svi zainteresovani već od 24. juna mogu da se prijave za učešće i iskoriste 50 odsto popusta za registraciju koja važi tokom letnjeg promotivnog perioda. U prvom talasu koji traje do 15. septembra cena kotizacije je 22.050 dinara, u drugom koji traje do 15. oktobra je 33.075, a u trećem do 15. novembra 44.100 dinara.

Najveća i najuticajnija konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu jugoistočne Evrope biće obeležena lansiranjem interaktivnog portal na lokaciji www.mssinergija.net i formiranjem online Sinergija zajednice direktno i posredstvom sve prisutnijih društvenih mreža. Na ovaj način, IT stručnjaci iz zemlje i regiona, kao i zainteresovana stručna i poslovna javnost biće povezana tokom cele godine.

“Za 9 godina postojanja Sinergija je postala regionalni brend koji se vezuje ne samo za Microsoft tehnologije, već za sve što je novo i aktuelno u čitavom IT svetu. Ona je prozor u budućnost za koji se ljudi vezuju i cene je zbog njenog inovativnog efekta na IT zajednicu”, istakao je Vladan Živanović, direktor kompanije Microsoft Srbija.

Pročitajte i:  Microsoft je stavio više od 1.500 emoji-a pod open-source licencu

Microsoft Sinergija 2010 pružice uvid u najaktuelnije svetske trendove i biće orijentisana na sve segmente društva koji koriste informaciono-komunikacione tehnologije.

“Kao globalni trend koji osvaja IKT, cloud computing će obeležiti ovogodišnju Sinergiju, a označiti početak jedne nove ere koja će promeniti način na koji shvatamo IKT. Jubilarna deseta Sinergija pod uticajem ‘oblaka’ pružiće priliku svim ljubiteljima IT tehnologije da budu u toku sa aktuelnim svetskim dešavanjima”, naglasio je Borko Kovačević, direktor konferencije.

Sinergija nije samo skup stručnjaka iz raznih oblasti, najnovijih tehnologija, aktuelnih tema i predavanja, već jedna snažna zajednica koja svake godine stvara dodatnu vrednost za sve učesnike u vidu novih znanja, ideja i inovacija koje doprinose ubrzanom poslovno-tehnološkom napretku i kontinuiranom razvoju Srbije i regiona.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,