TrendMicro

Microsoft poklanja 12 prilagođenih Xbox Series S za proslavu Dana Ratova zvezda

4. maj je Dan Ratova zvezda i Microsoft slavi godišnju odu legendarnoj naučno-fantastičnoj odiseji Džordža Lukasa poklanjanjem 12 prilagođenih konzola Xbox Series S.

PCPress.rs Image

Učešće je moguće do 31. maja

Konzole su inspirisane nedavno objavljenim Lego Star Wars: The Skywalker Saga programera Traveller’s Tales. Svaka od 12 prilagođenih konzola ima jedinstvenu šemu boja i dizajn inspirisan drugačijim Lego likom iz Ratova zvezda iz devet filmova Sage o Skywalkeru. BB-8 je predstavljen narandžastim i sivim Xbox Series S, na primer, dok je Boba Fett narandžast i zelen, a Darth Vadar ide all-in u crno.

Potpuna lista likova na prilagođenim konzolama je sledeća: BB-8, Boba Fett, Chewbacca, Darth Maul, Darth Vader, Finn, Kylo Ren, Luke Skywalker, R2-D2, Rey, Stormtrooper i Yoda. Pored toga, svih 12 prilagođenih konzola imaju dizajn kontrolera koji odgovara njihovim odabranim šemama boja sa temom karaktera. Oni koji žele da se učestvuju i osvoje jednu od Microsoftovih specijalnih Star Wars konzola moraju da imaju više od 18 godina i da žive u regionu koji podržava Xbox Live. Zadovoljite te kriterijume i sledeći korak je da se uključite u promotivne akcije na društvenim mrežama, pri čemu Microsoft traži od potencijalnih učesnika da retvituju njihovu objavu na Twitteru i uključe relevantne hashtagove.

Pročitajte i:  Rebrendiranje Microsoft Office-a

Pobednici će biti izabrani među onima koji to urade pre 31. maja. Lego Star Wars: Saga o Skajvokeru se, naravno, pokazala kao ključna priča o uspehu za Traveller’s Tales i izdavača Warner Bros, upravljajući impresivnom fizičkom prodajom u Velikoj Britaniji i dobrim performansama na Steam-u.

Izvor: Eurogamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,