Microsoft pokrenuo Upload Outreach program

Microsoft nudi priliku građanima određenih zemalja da osvoje Xbox One, neke od igrica za ovu konzolu, kao i Xbox Live pretplatu u trajanju od godinu dana. Kako?

upload outreachPrvo što treba da znate je da Srbija ne može da učestvuje u Upload Outreach programu, tako da ćete moći samo da se zabavite gledajući snimke kreativnih ljudi iz Amerike,Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Nemačke, Kanade, Španije, Italije, Novog Zelanda, Austrije ili Irske.

Samo takmičenje traje od 22. avgusta do 15. septembra, a sve što učesnici treba da urade je da naprave video snimak od u trajanju od 1 minut u kome objašnjavaju koja im je  omiljena Xbox 360 ili Xbox One igrica i zašto baš nju vole. Zatim taj video treba da postave na neki od video servisa, kao što su YouTube ili vimeo, i da pošalju link Microsoftu pre isteka roka.

Microsoft je juče na Gamesom konferenciji, kada je i najavio ovaj program, istakao da je cilj Upload Outreach programa da privuče kreativne ljude koji su zainteresovani za Xbox One platformu. Pored same konzole, igrica i Xbox Live Gold članstva, učesnici programa će imati priliku da u budućnisti sarađuju sa Upload timom.

Autor: Vanja Belić

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,