Microsoft ponovo otvara Windows 10 beta kanal za Windows Insider korisnike

Microsoft je najavio da će se uskoro pojaviti nova beta verzija Windows-a 10. EOL ovog operativnog sistema zakazan je za nešto više od godinu dana i do skora se kompanija svojski trudila da primora korisnike „desetke“ da pređu na Windows 11. Ali, kako i dalje ogromna većina koristi Windows 10, Microsoft je izgleda shvatio da mora da „poradi“ i na tom OS-u.

PCPress.rs Image

Zato je i krajem prošle godine kompanija najavila promenu svog stava kada je Windows 10 u pitanju. Tada je navela da će se potruditi da Windows 10 korisnici izvuku maksimum iz svojih trenutnih PC računara. A kako stvari stoje, to podrazumeva dodavanje novih funkcija i unapređenja za ovaj OS.

Stoga je ponovo otvoren Windows 10 beta kanal za Windows Insider korisnike. To znači da će uskoro biti dostupna nova beta verzija Windows-a 10, koja će nakon testiranja biti distribuirana svim ostalim korisnicima. Windows Insider članovi imaće priliku da probaju Windows 10 22H2. Microsoft nije specificirao kada će ova verzija biti dostupna za testiranje, ali se očekuje da će to biti u narednih nekoliko nedelja.

Pročitajte i:  Notepad dobio opciju provere pravopisa

Ukoliko želite da i vi budete među prvima koji će probati novu verziju Windows-a 10, možete da se prijavite na Windows Insider program. Otvorite Settings, odaberite Update & Security Opciju i na dnu stranice kliknite na Windows Insider Program.

Izvor: Betanews

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *