Microsoft priprema modernu verziju Ergonomic tastature i miša

Microsoft će početkom oktobra održati događaj Surface 2019 na kojem će predstaviti nove laptopove iz serije Surface. Nemačka blog WinFuture je saznao da bi 2. oktobra Microsoft mogao da predstavi i dodatne uređaje, poput modernije tastature i miša iz serije Ergonomic.

Za razliku od originala (iz devedesetih i dvehiljaditih godina prošlog veka) koji su bili dostupni isključivo u beloj boji, modeli s kraja 2019. biće raspoloživi u više boja. Izvor navodi crnu, mint, svetlo plavu i boju kajsije. Kakvog će dizajna biti nova tastatura i miš trenutno nije poznato, ali se očekuju da po tom pitanju ne odudaraju previše od svojih prethodnika.

Međutim, zna se kako će se novi modeli bazirati na novijim tehnologijama. Na primer, PS/2 konektor će biti zamenjen modernijim USB konektorom, a možda vidimo i bežična izdanja navedenih uređaja. Izvor navodi kako će nova Ergonomic tastatura imati cenu od oko 60 dolara, a novi Ergonomic miš oko 40 dolara.

Do Microsoft-ovog Surface događaja ostalo je svega par dana, pa nećemo morati dugo da čekamo na potvrdu ili negiranje ove informacije.

Pročitajte i:  Majkrosoft potvrdio nove propuste u Microsoft Update-u za svoje korisnike

Izvor: Digital Trends

Facebook komentari:

SBB

PC Press 10GbE
Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.