ASUS ROG Flow

Microsoft Sinergija 12

Sinergija-12-300x250Microsoft Sinergija 12 pod sloganom „MOVING UP“ održaće se 23. i 24. oktobra u Centru „Sava“ u Beogradu.

Najveća IT konferencija u regionu jugoistočne Evrope okupiće i ove godine veliki broj predavača iz zemlje i inostranstva, ali i predstavnika partnera, kompanija, IT profesionalaca, developera i ljubitelja novosti iz oblasti informaciionih tehnologija.

Kao strateško opredeljenje kompanije Microsoft, “Cloud computing” ili “računarstvo u oblaku” ostaje jedna od glavnih tema ovogodišnje Sinergije. Pored novih trendova u oblasti cloud-a, učesnicima konferencije će biti predstavljeni i novi proizvodi, usluge i tehnologije koji će u narednom periodu biti lansirani i dostupni u Srbiji.

Predavanja na Sinergiji 12 biće podeljena u 5 tematskih celina:

1. Database & Business Intelligence

2. Development Tools & Technologies / Windows Azure platform

3. Office 365, Office & SharePoint / Exchange and Lync / Dynamics ERP & Dynamics CRM

4. Windows Client & Windows Phone

5. Server, Management Tools & Security

Proces registracije je uveliko u toku. Prvi talas registracije traje do 15. septembra i cena kotizacije iznosi 29.500 RSD (bez PDV-a). U drugom talasu, koji traje od 15. septembra do 10. oktobra, cena kotizacije iznosi 39.500 RSD, dok će učesnici koji obezbede kotizacije posle 10. oktobra plaćati pun iznos od 49.500 RSD.

Pročitajte i:  Microsoft: Do IT sertifikata kroz besplatne obuke!

Za kompanije koje prijavljuju veći broj učesnika i ove godine postoji dodatni popust. Na svakih 6 kupljenih kotizacija ostvaruje se popust od 15 % na celokupan iznos. Popust važi u svim talasima kotizacija.

Registrujte se na vreme!

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , ,