Microsoft: Srbija na Windows 7 galerija

IMG_0715 Microsoft je na prigodnoj vožnji Plavim vozom predstavio pobednike konkursa “Srbija na Windows 7” i fotografije koje će predstavljati Srbiju u globalnoj akciji vizuelne lokalizacije koja je obuhvatila radove fotografa iz više od 60 zemalja sveta. Ove fotografije će biti besplatno dostupne svim korisnicima Windows-a koji se odluče da preuzmu i koriste neki od nagrađenih motiva iz Srbije.

IMG_0708

U najužem izboru našlo se 26 radova koje su poslali Aleksandar Anđelković, Boris Bajčetić, Branislav Brkić, Vlada Marinković, Karlo Hemeder, Marko Stamatović, Milan Rapaić, Milomir Ognjanović, Mirko Nićiforović, Miroslav Jeremić i Uroš Petrović. Nagrađene radove predstavio je Milomir Ognjanović, PR kompanije Microsoft u Beogradu.

Nagrade je uručio generalni direktor beogradske kancelarije Microsoft-a, gospodin Vladan Živanović.

Nagrađene radove ekskluzivno predstavljamo u galeriji na našem sajtu pre zvanične premijere 22. oktobra.

[imagebrowser id=10 template=exif]

Predstavljanje nagrađenih radova, ali i novih mogućnosti Windows-a 7, kao i najava posebnih promotivnih akcija za prve kupce, odvijalo se tokom izleta poznatim “Plavim vozom”, omiljenim prevoznim sredstvom nekadašnjeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita. Sledi i izveštaj iz “Plavog voza”…

Pročitajte i:  Xbox Series X u firmiranom Gucci odelu

PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,