BIZIT 2022

Microsoft Surface Book 2 dobija brži procesor

Microsoft je prilično tiho, gotovo neupadljivo, najavio novi, hardverski unapređeni Surface Book 2. Model od 13.5 inča, koji se pojavio 2017. godine, dobio je značajno unapređenje u performansama, s obzirom da se u njemu sada nalazi Intelov četvorojezgarni čip osme generacije.

PCPress.rs Image

Ovaj 2-u-1 računar poseduje 256 GB smeštajnog prostora, 8 GB RAM-a i i5 procesor i njegova cena je 1.499 USD. Pored toga, dostupna je i verzija sa i7 procesorom i 512 GB smeštajnog prostora, čija cena je za 1.000 dolara viša (2.499 dolara). I dalje će u ponudi biti i verzija sa sedmom generacijom i5 procesora, čija cena je za 200 dolara niža od odgovarajućeg novijeg modela.

Ove informacije su potvrda nedavnih nezvaničnih informacija da kompanija planira da unapredi svoje uređaje. To je urađeno na „najbezbolniji“ način, samo zamenom procesora, dok su ostale komponente ostale praktično iste. Međutim, Microsoft se najverovatnije neće zaustaviti samo na tome. Kompanija će za nekoliko nedelja održati događaj u Njujorku, na kome se očekuje da će biti predstavljen Surface Hub 2S, interaktivni panel za timski rad, koji je najavljen prošle jeseni.

Pročitajte i:  Netflix u partnerstvu sa Microsoft-om

Izvor: TechCrunch

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,