BIZIT 2022

Microsoft Teams će automatski snimati sve vaše sastanke

Nedostatak detalja sa sastanaka, uskoro bi mogao biti stvar prošlosti zahvaljujući novoj funkciji.

PCPress.rs Image

Nova funkcija Microsoft Teams-a biće dostupna uskoro

Microsoft Teams uskoro će automatski snimati sve sastanke. Funkcija, koja će uskoro biti predstavljena za Windows i macOS platforme, doprineće da Microsoft Teams sustigne rivale poput Zoom-a, koji je oduvek nudio funkciju automatskog snimanja sastanaka. Nova funkcija je očigledno u izradi već neko vreme, a Microsoft je potvrdio vest kao odgovor na upit na kompanijskom forumu UserVoice, napominjući da „trenutno radi na ovom zahtevu. Na početku poziva učesnici sastanka videće upozorenje da se sastanak snima, a snimak će biti dostupan za preuzimanje i preslušavanje nakon završetka poziva. Microsoft nije potvrdio datum izlaska nove funkcije, ali kompanija obično na početku svakog meseca uvodi dodatne dodatke u Teams, tako da možda nećemo predugo čekati.

Vest dolazi nakon što je Microsoft takođe otkrio brojne nove dodatke za Teams koji imaju za cilj da pomognu učesnicima da prate šta je rečeno na sastanku. To uključuje transkripcije uživo za sastanke, koje omogućavaju učesnicima da prate i pregledaju razgovore uz video ili zvuk sastanka u realnom vremenu. Microsoft Teams će takođe sada pružiti pregled svega što se dogodilo tokom sastanka.

Pročitajte i:  Microsoft Teams je u potpunosti optimizovan za Mac računare sa M1 ili M2 čipovima

Izveštaj koji sadrži snimak sastanka, kao i transkript, chat message i sve priložene fajlove, deliće se sa učesnicima na Chat tabu sastanka i moći će se videti na Details tabu.

Izvor: Techradar

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: