TrendMicro

Microsoft Teams: Dodatne aplikacije za bolje iskustvo

Microsoft je nedavno predstavio nove dodatke za Teams platformu, a u obliku integracije popularnih poslovnih aplikacija kao što je Asana. Sastanci su prvobitno bili ograničeni na poruke i video pozive, a u njih sada može da se integriše još dvadeset novih aplikacija.

PCPress.rs Image

Korisnici sada, na primer, mogu da upravljaju projektima na kojima se radi u okviru aplikacije Asana, a direktno u Teams sastancima. Nove aplikacije se pridružuju broju od preko 700 onih koje su već dostupne u Teams App Store, a kompanija radi i na Power platformi koja će funkcionisati sa alatkama za lakše upravljanje drugim aplikacijama.

Drugim rečima, Power Apps je mesto na kojem korisnici mogu da upravljaju aplikacijama i kontaktima, te da razvijaju i prilagođavaju interfejse za one aplikacije koje najviše koriste. Power Automate aplikacija ima i templejte koji omogućavaju automatizovanje rutinskih zadataka, dok Power Virtual Agents korisnicima omogućava da kreiraju low-code botove.

PCPress.rs Image

Microsoft Teams trenutno ima oko 115 miliona dnevnih korisnika, a 50% od tog broja se platformi priključilo u prethodnih šest meseci. Platforma je tako postala rival za servise poput Google Meet i Zoom, a od kada su se zaposleni zbog pandemije preorijentisali na rad od kuče.

Pročitajte i:  Poboljšane su performanse Microsoft Teams aplikacije za desktop računare - da li ste primetili?

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,