BIZIT 2022

Microsoft testira SMS Connect za Skype Android aplikaciju

Microsoft bi uskoro Skype korisnicima trebalo da omogući novu opciju, a u okviru koje bi preko svojih računara mogli da primaju, te šalju SMS poruke koje se zasnivaju na Android operativnom sistemu, a uz pomoć SMS Connect. Insajderi već mogu da testiraju opciju ukoliko imaju 8.30 verziju aplikacije, ili noviju.

PCPress.rs Image

Tako SMS Connect korisnicima omogućava da preko Windows računara ili Mac uređaja započnu SMS komunikaciju koja se odvija na desktopu, što znači da neće morati da uključuju telefon kako bi pročitali ili poslali poruku. Zahvaljujući novoj opciji korisnici će moći da komuniciraju SMS porukama, kako sa jednim sagovornikom, tako i u okviru grupnih komunikacija, da šalju MMS poruke koje sadrže fotografije i video sadržaje, te da započinju nove komunikacije.

PCPress.rs Image

Da bi se započelo sa komunikacijom u okviru nove funkcije neophodno je da se klikne na profilnu fotografiju u Skype aplikaciji na Android uređaju, te uđe u Settings / Messaging / SMS / Enable SMS Connect. Nakon toga dovoljno je da se prate uputstva da bi se telefon povezao sa računarom, koja su prilično jasna. SMS Connect opcija još uvek nije spremna za sve korisnike, budući da u Microsoft-u rade na dodatnim poboljšanjima.

Pročitajte i:  Maliciozne Android aplikacije su velika opasnost

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,