N Central domination

Microsoft: Visual Studio 2010 u Srbiji

Visual-Studio-2010-Ultimate-Cd-Cover Microsoft Visual Studio 2010, .NET Framework 4 i Silverlight 4 od danas dostupni u Srbiji. Poslednja Microsoftova razvojna platforma i familija razvojnih alata uvešće novi pojam jednostavnosti i otvoriti nove prilike za programere

Samo nekoliko dana posle svetskog lansiranja, od danas su i u Srbiji dostupni Visual Studio 2010 i .NET Framework 4, a Silverlight je izdat preko Veba. Zajedno, ove tehnologije pojednostavljuju celokupan proces razvoja softvera, omogućavajući programerima da se okrenu novim razvojnim platformama i kreiraju aplikacije visokog kvaliteta.

Lansiranje je obeleženo celodnevnim skupom oko 300 programera i IT profesionalaca koji su bili u prilici da od domaćih i stranih stručnjaka u ovoj oblasti čuju o novim mogućnostima i sadržajima koje donosi poslednji talas razvojnih tehnologija.

Visual-Studio-2010-Premium “Uzbuđeni smo zbog toga što zajedno sa programerima slavimo lansiranje Visual Studia 2010,” rekao je Zlatko Knežević, Evanđelista za razvojne platform u Microsoftu Srbija. “Povratne informacije koje smo dobili od korisnika i partnera bile su polazne osnove u kreiranju ovog izdanja. Funkcionalnosti u novoj Microsoft razvojnoj platformi i familiji razvojnih alata Visual Studio 2010, .NET Framework 4 i Silverlight 4 čine moćnu i jedinstvenu kombinaciju, otvarajući nove mogućnosti za programere u izgradnji aplikacija koje pokrivaju širok spektar uređaja, korisnika i korisničkih iskustava.”

Pročitajte i:  Microsoft stavlja pod open-source licencu svoje 3D emoji kako bi omogućio kreatorima da ih remiksuju i prilagođavaju

“Korisnici se oslanjaju na svoje partnere u naporima da njihove jedinstvene potrebe u poslovanju budu rešene. Kako bismo to omogućili, potrebne su im alatke i tehnologije koje će omogućiti maksimalnu efikasnost, pouzdanost, integraciju i kreativnost. Microsoftova sledeća generacija alatki za programere izgrađena je na proverenim i dokazanim mogućnostima VisualStudia, .NET Frameworka i Silverlighta, i pružiće još veću vrednost i našim partnerima, i njihovim korisnicima”, dodao je Knežević.

Microsoft

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,