N Central domination

Mikro data centri, Nataša Kovačević, Konvereks | BIZIT2020

“Micro data centri smanjuju troškove i prilagođavaju se svakom korisniku”, izjavila je Nataša Kovaćević, Zamenik generalnog direktora kompanije Konvereksna nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Nataša se obratila sa bine Kluba poslanika malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima i predstavila mikro data centre –  rešenja kada nema mesta za standardne data centre. Njena prezentacija bila je posvećena najnovijim rešenjima i dostignućima u sferi hardvera za data centre – komponentama mikro – data centara, rešenjima za hlađenje, UPS rešenjima za napajanje i slično. “Šta raditi kada nema mesta za data centar – rešenje mikro data centar. Bez obzira na veličinu sva potrebna oprema nalazi se unutar jednog kućišta. Napajanje je potrebno bez obzira da li imate agregat ili ne, a pasivno hlađenje je dovoljno za mikro data centar”, rekla je Nataša.Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: