Top50 Glas publike

Missing Link – nova platforma za digitalnu transformaciju

Nova New Frontier Group platforma za digitalnu transformaciju, Missing Link, zvanično je pokrenuta na linku missinglink.newfrontier.eu.

missing_link-sajtPortfolio i metodologija Missing Link kreirani su na nivou New Frontier grupacije sa ciljem pružanja pomoći klijentima da bolje angažuju svoj ekosistem, ostvare više prihoda i transformišu svoje poslovanje u digitalno.

Pored tekstova o Missing Link rešenjima i izazovima i okvirima koje donosi digitalna ekonomija, sajt nudi mogućnost praćenja različitih priča na blogu, deljenja i komentarisanja tekstova, davanja sugestija. Putem aktivne dvosmerne komunikacije sa posetiocima sajta, New Frontier grupacija želi da kreira jedinstvenu, najnapredniju platformu za digitalnu transformaciju u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Mišljenje o Missing Link platformi može da se podeli i na New Frontier Group (linkd.in/1gjvaMO) i Saginoj (linkd.in/18yS9yG) kompanijskoj stranici na LinkedInu.

Uz sajt, pokrenut je i Missing Link magazin. Prvo, besplatno izdanje u elektronskoj formi nalazi se na Missing Link sajtu.

 

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Epson sumirao godinu i doneo važne zaključke o važnosti održivosti u poslovanju
SBB

Tagovi: , , , , ,