Top50 Glas publike

Moder dodao Spider Man-a u GTA San Adreas

Moder, J16D, koji je do sada kreirao veliki broj različitih modova za Grand Theft Auto San Andreas, rešio je da napravi nešto novo i malo drugačije. Njegov najkompleksniji mod, na kome radi još od 2015. godine odnosi se na ubacivanje Spider Man-a u ovu igru. Mod još uvek nije javno dostupan, jer nije završen, ali ono što je predstavljeno u nekoliko video inserata deluje impresivno.

PCPress.rs Image

Ideja da se Spider Man ubaci u GTA inspirisana je istoimenom igrom sa PS4 konzole. U GTA su inkorporirane su animacije njegovih pokreta, kao i mogućnost kačenja paučinom za različite objekte. Rezultat je, bar na prikazanom videu, kao da se radi o novoj Spider Man igri.

Pokreti su glatki i fluidni, a Spider Man se okreće i „leluja“ između zgrada. J16D planira da pre izdavanja ovog moda implementira još neke opcije, kao što su dodavanje novih animacija, penjanje po zidovima, novi meniji i bolje teksture. Ovo naravno nije jedini Spider Man GTA mod, ali se izdvaja od ostalih po kvalitetu animacija. Kada bude završen, ljubiteljima GTA serijala i Spider Man-a, doneće novo i zanimljivo igračko iskustvo..

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,