ePlaneta

Monster i Speak Music udružili glave da naprave nove slušalice

Kompanija Monster, poznata po skupim HDMI i drugim kablovima je zajedno sa Speak Music napravila je poprilično velike bežične slušalice koje će imati asistenta po imenu Melody. Slušalice će moći da se kupe u crnoj, sivoj i bronzanoj boji, sličnoj boji iPhone-a koji tek treba da izađe.

PCPress.rs Image

Asistent za slušalice može da radi veliki broj stvari, na primer da pristupi servisima kao što su iHeartRadio, Spotify, a uskoro i TIDAL, moći će da se slušaju vesti sa NPR-a i muziku koju imate na iTunes nalogu. Možete da joj kažete koju muziku da pusti, određenu pesmu od umetnika koga volite, žanr ili playlist-u. Slušalice će izaći kasnije ovog meseca i koštaće 349,95 dolara biće dostupna i tri jeftinija modela.

Većina ljudi sluša sluša muziku preko svojih pametnih telefona i mogu već da pitaju svog asistenta za pametni telefon poput Siri da pusti muziku. Prednost Monster-ovog asistent-a je da može da pusti čitave albume ukoliko zatražimo, Siri to može da uradi samo za Apple Music. Monster kaže da se slušalice neće oslanjati na Wi-Fi konekciju i mogu koristiti mobilnu mrežu zahvaljujući Bluethooth konekciji sa telefonom.

Pročitajte i:  Spotify će refundirati Car Thing kupovine

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,