Moschino pravi dodatke za Galaxy uređaje

Kompanija Samsung najavljuje još jedno partnerstvo sa dizajnerskom kućom. Ovoga puta u pitanju je Moschino, koji će lansirati novu seriju aksesoara za Galaxy Note 3.

Moschino-Love_005_Set_AllKako bi pomogla da se proslavi tridesetogodišnjica koju ove godine obeležava modna kuća Moschino, kompanija Samsung radi na tome da korisnici dobiju čitavu paletu moderne galanterije za Samsungove uređaje koji su inspirisani prepoznatljivim dizajnom ovekuće.

Ta galanterija sa simbolima mira u crno-zlatnoj i belo-srebrnoj kombinaciji i simbolima srca u belo-crvenoj  i belo-zlatnoj kombinaciji biće široko dostupna u prodaji. Postoje planovi da se se linija tih dodataka proširi kreacijama koje će biti ekskluzivno vezane za uređaje Samsung Galaxy, navodi se u zvaničnom saopštenju ove kompanije.

„Svojim pionirskim pristupom stilu i dizajnu prilikom razvoja svojih uređaja, Samsung je pokazao istinsko razumevanje načina na koje tehnologija igra glavnu ulogu u modnim izborima koje ljudi prave“, naglasila je Rosela Džardini, kreativni direktor kuće Moschino.

Linija Moschino aksesoara za Samsungove mobilne uređaje naći će se u prodaji širom sveta, a ponuda će varirati u zavisnosti od zemlje, navodi se u saopštenju.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung izgleda odustaje od Galaxy S21 FE telefona

Tagovi: ,