Motorola beleži veliki rast u celom svetu, a posebno u SEE regionu i Srbiji

Kompanija Motorola nastavlja da globalno beleži finansijski rast u 2021. godini sa 24% većim prihodima u poređenju sa istim periodom prošle godine.

PCPress.rs Image

Veliki rast – u Srbiji 58%

Zahvaljujući izuzetnoj ponudi mobilnih uređaja, ali i njihovom kvalitetu, Motorola je u drugom kvartalu 2021. godine zaslužila poverenje 44% većeg broja korisnika koji su se odlučili za njene telefone u poređenju sa istim periodom prošle godine.

Poseban rast broja novih vlasnika Motorola telefona zabeležen je u Francuskoj, nordijskim zemljama, ali i SEE regionu, gde je zabeležen porast broja novh korisnika od impresivnih 92%.

Među zemljama sa najvećim rastom broja novih korisnika posebno se izdvaja Srbija sa porastom od 58% u poređenju sa prethodnom godinom.

PCPress.rs Image

Za odlično poslovanje prvenstveno su odgovorni izuzetni telefoni koje je kompanija ponudila svojim kupcima, posebno premijum edge 20 serija koja korisnicima nudi izuzetne performanse po zaista pristupačnoj ceni, posebno model edge 20 pro, ali i uređaji iz visoke srednje klase među kojima se izdvaja Motorola G100 sa moćnim Qualcomm Snapdragon 870 procesorom.

Pročitajte i:  CRM i CX – dva termina koja u 2022. nikako ne idu jedan bez drugog!

Koji Motorola telefoni su najprodavaniji u Srbiji?

Korisnike u Srbiji posebno su privukli i g30 i Motorola E7 modeli telefona koji su se odlično pozicionirali u nižoj srednjoj klasi.

PCPress.rs Image

Pored izuzetnih telefona, Motorola je korisnicima u Srbiji ponudila i brojne servise koji unapređuju iskustvo korišćenja telefona, kao što su Ready For platforma koja im pomaže da izvuku maksimum iz svojih uređaja povezujućih sa monitorom ili televizorom kako bi u svom sadržaju uživali na velikom ekranu i lakše obavljali sve poslovne obaveze, tu je i povećana bezbednost Motorola telefona uz sigurnosnu platformu ThinkShield for mobile, kao i jedinstvena usluga pod nazivom Probaj Motorolu koja svima omogućava da probaju bilo koji Motorola telefon u trajanju od 30 dana i potom ga vrate ukoliko nisu zadovoljni.

PCPress.rs Image

Naravno, ovo je samo početak, i Motorola sprema dodatna iznenađenja i telefone do kraja godine koji će sigurno privući još veći broj korisnika i pružiti im inovativna rešenja u saradnji sa kompanijom Lenovo.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,