Motorola Edge dobitnik Red Dot nagrade

Motorola je dobila novu Red Dot nagradu, drugu po redu ove godine, za upravo predstavljene Edge i Edge+ smartfone. Potpuno nova porodica flegšipova dobila je priznanje od strane najcenjenijeg takmičenja za dizajn za svoj izuzetan kvalitet dizajna. Dizajneri i kompanije iz 60 zemalja su se u 2020. godini takmičili za ovu nagradu sa preko 6.500 proizvoda, a svega 25% dobilo je ovo izuzetno priznanje.

PCPress.rs Image

Motorolin dizajn filozofija oduvek je bila fokusirana na to da korisnicima pruži inovaciju i transformiše tehnologiju u smisleno iskustvo koje će im unaprediti život. I dok se ovo odnosi na sve Motorola proizvode, Edge i Edge+ premijum telefoni donose najbolje celokupno dizan iskustvo koje je prelepo, iznenađujuće funkcionalno, napredno i predstavlja modernu interpretaciju onoga šta smartfon može da bude.

Jednostavno i poželjno

Prilikom dizajniranja Edge porodice, korisničko iskustvo, jednostavnost i poželjnost bili su prioriteti za Motorola tim. Od interaktivnog zakrivljenog ekrana i kamera sistema visoke rezolucije, do moćne baterije i najbržeg prenosa podataka preko 5G mreže – maksimalne performanse i užitak korisnika su u svakom trenutku bili ključni prioriteti u procesu dizajniranja. U kompaniji saopštavaju da je želja bila da premijum funkcije imaju podjednako zapanjujuć eksterijer i osećaj korišćenja, kao i završni dizajn koji jasno ukazuje na luksuz i koji je inspirisan procesom proizvodnje čuvenog Murano stakla.

Pročitajte i:  OnePlus Nord 2 - Kineski Viking

“Jasna nam je važnost toga da je korisnicima potreban element iznenađenja, a Motorola Edge porodica je samo jedan korak na našem putovanju koje za cilj ima stvaranje intuitivnih uređaja sa vrhunskim dizajnom”, izjavio je Paul Pierce, director Premium & Innovation Design sektora u Motoroli, i dodao:

“Cilj nam je da stvaramo uređaje koji se prilagođavaju korisniku, a ne obrnuto. Sa ovom idejom, svaka odluka koju smo doneli prilikom stvaranja ovih uređaja bila je fokusirana na korisnike i želju da se poveća korisnost uređaja kroz smislene i svrsishodne inovacije”.

Motorola Edge i Edge+ smartfoni će 22. juna 2020. godine biti deo “Milestones in Contemporary Design” izložbe koja će biti održana u Red Dot muzeju dizajna u Essenu, gde će biti prikazani svi pobednički proizvodi.

O telefonima

Kako biste saznali više o Motorola edge i edge+ flegšip telefonima, posetite Motorola sajt ili kontaktirajte našeg predstavnika za odnose sa medijima. Motorola Edge+ i Motorola Edge telefoni će u Srbiji biti dostupni krajem maja, po cenama od 124.990 dinara, odnosno 69.990 dinara.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , ,