Motorola g100 stiže u Srbiju po specijalnoj ceni

Pre samo nekoliko dana, Motorola je zvanično predstavila moto g100 mobilni telefon, a sada je poznata i cena uređaja za srpsko tržište, i to uz jedno lepo iznenađenje. Naime, Motorola je odlučila da cena modela g100 u Srbiji bude niža u poređenju sa drugim zemljama.

PCPress.rs Image

Preporučena cena Motorolinog najmoćnijeg telefona unutar g serije u Evropskoj Uniji iznosiće 499 evra, dok će ona u Srbiji biti – 44.990 dinara.

Pored atraktivne cene, moto g100 korisnicima donosi i brojne napredne funkcije i izuzetne performanse. Zapravo, u pitanju je najbrži moto g telefon ikada, opremljen Qualcomm Snapdragon 870 procesorom uparenim sa 8GB radne memorije za maksimalnu brzinu u radu.

PCPress.rs Image

Impozantan hardver

Ovo je jedan od prvih telefona na svetu koji koristi najnoviju Snapdragon 870 5G mobilnu platformu. Sa 8GB memorije najnovije generacije, 128GB ugrađenog prostora za skladištenje podataka i mogućnošću da se on proširi za 1TB dodavanjem microSD kartice, imate dovoljno prostora za sav omiljen sadržaj i aplikacije, kao i procesorsku snagu koja se stara da sve radi glatko.

Pročitajte i:  Studija: Dark Mode može produžiti trajanje baterije vašeg telefona

PCPress.rs Image

Posebno se izdvaja i 6.7-inčni CinemaVision displej sa osvežavanjem ekrana od 90Hz koji donosi glatke vizuale bez ikakvih seckanja, bilo da su u pitanju filmovi, surfovanje internetom ili igranje najnovijih igara.

64MP sistem kamera na moto g100 smartfonu opremljen je svim hardverskim i softverskim rešenjima koja će vam biti potrebna za odlične fotografije. Sistem koristi glavni senzor rezolucije 64MP sa Quad Pixel tehnologijom za 4x veću osetljivost u uslovima slabijeg osvetljenja i 16MP prednju kameru, te dual ultraširoke kamere, po jednu napred i pozadi. Plus, pozadi se nalazi i Macro Vision kamera sa ugrađenim svetlosnim krugom.

PCPress.rs Image

Osim toga, telefon koristi bateriju kapaciteta 5.000mAh koja se stara da uvek možete da maksimalno iskoristite sve ono što moto g100 ima da ponudi jer pruža preko 40 sati korišćenja.

Cena i dostupnost

Motorolu g100 možete poručiti već danas kod svih Motorola ovlašćenih prodavaca i operatora po ceni od 44.990 dinara.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,