Motorola lansirana u Srbiji

PCPress.rs ImageKompanije Roaming Electronics i Motorola predstavile su osam novih proizvoda, što ujedno označava i ulazak Motorole na srpsko tržište.

Među predstavljenim proizvodima nalaze se: tablet Motorola Xoom, smart telefoni: Motorola Atrix, Bunting 3G, Defy+, DominoQ, Domino+, Gleam i RAZR.

Motorola RAZR, na tržište donosi kompanija Motorola Mobility Grčka. Izuzetno tanak i lagan, Motorola RAZR ima veoma atraktivan dizajn. Ovaj model može da se pohvali izvajanim staklenim licem, dijamantski sečenim aluminijumskim detaljima i veoma živim SAMOLED naprednim displejom od 4,3 inča za veoma žive slike. Motorola RAZR takođe poseduje specijalno KEVLAR vlakno i Corning Gorilla staklo koje pomaže da ekran bude otporan na ogrebotine i oštećenja. Zapravo, svaki deo telefona Motorola RAZR zaštićen je posebnim zaštitnim slojevima – to se čak odnosi i na električne unutrašnje ploče. Motorola RAZR je dostupna kod operatera i na otvorenom tržištu od 20. decembra.

Dok su svi zasenjeni spoljašnjim izgledom, posebno treba obratiti pažnju na unutrašnji sardžaj. Savremeni RAM od 1GB odlično se slaže sa dual-core procesorom od 1,2GHz i Android 2.3.5 što donosi veoma brz korisnički interfejs i moć za više paralelnih radnji kao nikada do sada. Sada je moguće uživati u muzičkoj plejlisti dok se proverava mejl, a u isto vreme i pregledaju fotografije. Motorola RAZR dobija se sa instaliranom aplikacijom Motorola MotoCast koja daje mogućnost striminga ili preuzimanja sadržaja sa interneta, bilo sa računara od kuće ili iz kancelarije, pravo na mobilni uređaj, tako da je lični sadržaj uvek na dohvat ruke. Gledanje filmova na ekranu, sa širim opsegom boja od većine LCD HD televizora, predstavlja pravo uživanje. Takođe je u opciji i korišćenje kvalitetne sinematske video kamere sa frontom 720p HD i kamerom pozadi uređaja od 8 megapiksela sa još oštrijom mogućnošću od 1080p HD video snimanja, pogodnom za kreiranje sopstvenih filmova, sa tehnologijom koja pruža stabilizaciju slike, što omogućava da se život pretvori u umetnost na jednostavan način.

Pročitajte i:  Motorola Edge 50 Ultra: Spolja gladac...

PCPress.rs ImagePametan rad

Spremnost za poslovne uslove sa naprednim šifrovanim sistemom koji štiti e-mail, kontakte i kalendar. Čak bi i IT administrator u nekoj firmi bio impresioniran. Pametan rad sa Smart akcijama omogućava svakodnevne aktivnosti i duže trajanje baterije: Smart akcije mogu da isključe zvono kada počnete sa poslom, da promene Bluetooth i GPS podešavanje kada se dođe kući da bi se sačuvala baterija, ili da pošalje poruku ako je propušten poziv – mogućnost da se više fokusirate na ono što je zaista važno.

Dodaci koji donose na svet potpuno novi univerzum

Motorola RAZR ima moćne performanse kada se kombinuje sa Motorolinim dodacima koji otvaraju ceo svet novih mogućnosti.

Sa Motorola RAZR Work i Play opremom, mobilni uređaj može da se priključi na HD multimedijsku stanicu za povezivanje sa HD televizorom, zvučnicima i drugim uređajima za zabavu na velikim ekranima. Možete sesti i upotrebiti tastaturu i miša sa Bluetooth tehnologijom da biste iskoristili do maksimuma revolucionarnu webtop Motorola aplikaciju, koja daje mogućnost izmene dokumenata i kompletne pretrage po internetu sa Firefox pretraživačem. Novi Smart kontrolor nudi preuzimanje kontrole nad sadržajem na velikom ekranu, dok su vam pozivi na dohvat ruke. Idete napolje? Možete koristiti nov, tanak i lagan Motorola Lapdock 500 Pro sa integrisanom tastaturom i ekranom 14 inča HD rezolucije. Lapdock 500 Pro izgleda kao tanak laptop, ali radi samo kada je priključen na RAZR. Omogućuje gledanje filmova, rad na dokumentima, video pozive sa integrisanom web kamerom, pretragu po internetu sa kompletnim Firefox pretraživačem. Da li je potrebno nešto manje? Motorola Lapdock 100 pruža istu cloud računarsku mogućnost, ali u manjoj i kompaktnijoj veličini sa ekranom od 10.1 inča.

Pročitajte i:  Novi Motorola razr 50 telefoni donose najveći spoljni ekran, novi dizajn i moćne AI funkcije

Izvor: motorola

Facebook komentari: